0418 518394

Uitvaartlocatie in Zaltbommel

Gevestigd aan de waal

Flexibel in verschillende wensen

De hotspot van Zaltbommel

Wilt u een uitvaart in Zaltbommel regelen die past bij de herinneringen en persoonlijke wensen van uw dierbare? De medewerkers van de Verdraagzaamheid helpen u bij het regelen van de faciliteiten. Wilt u geen zaal in het crematorium, maar een mooie locatie waar uw dierbare van zou genieten? Onze locatie is gevestigd aan de Waal, waardoor het een mooie locatie is voor een waardig afscheid.

Kom nu reserveren voor een waardig afscheid

Reserveren

Neem waardig afscheid op een mooie uitvaartlocatie in Zaltbommel

Een uitvaart meemaken is nooit prettig. Wij willen u daarom graag helpen bij het laatste afscheid van uw partner, familielid of vriend/vriendin. Onze gastheer en -vrouw leiden alles in goede banen. Wij verzorgen alles tot in de puntjes, zodat u op uw eigen manier afscheid kunt nemen van uw geliefde. U kunt bij ons een zaal huren die mooi ingericht kan worden. Bekijk een aantal foto’s van onze locatie en krijg een impressie van wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op met een van onze medewerkers

Bent u een dierbare verloren en wilt u voor hem of haar een mooie uitvaart in Zaltbommel? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0418 518 394 of stuur een e-mail naar info@verdraagzaamheidzaltbommel.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen, dan nemen wij op een later tijdstip contact met u op.

Meer informatie?

    Uw naam (*)

    Uw e-mail (*)

    Uw bericht