0418 518394

Nieuws van de Verdraagzaamheid

Posted in Geen categorie, on 23 mei 2020, by , 0 Comments

Lieve gasten van de Verdraagzaamheid,

Ontzettend blij zijn wij dat we vanaf 1 juni weer open mogen. We hebben tijdens de coronacrisis onwijs veel steun gehad van gasten, ons team, vrienden en familie waar we erg dankbaar voor zijn. Veel lieve berichtjes, bloemetjes, steun met cadeaubonnen en steun door middel van afhaalmaaltijden. We waarderen dit heel erg en dit heeft ons door de moeilijke tijd heen gesleept.
Vanaf 1 juni hebben wij ons te houden aan regels, maatregelen en beperkingen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daardoor zijn wij beperkt in het aannemen van reserveringen en mogen wij binnen in ons restaurant een maximaal aantal gasten ontvangen.

Hoe werkt het bij de Verdraagzaamheid?

 • Vanaf 1 juni zijn wij 7 dagen in de week geopend vanaf 10.00u. Onze keuken is tot 21.00u geopend m.u.v. vrijdag en zaterdag, dan is de keuken tot 21.30u geopend.
 • Wilt u een tafel reserveren? Dan is dit alleen mogelijk via ons online reserveringsformulier https://www.verdraagzaamheidzaltbommel.nl/reserveren/
  of per mail info@verdraagzaamheidzaltbommel.nl
 • Wilt u op de dag zelf reserveren voor bijvoorbeeld dezelfde avond, alleen dan zullen wij telefonisch reserveringen beantwoorden en aannemen indien er nog voldoende plaats is.
 • Wij reserveren alleen tafels binnen in ons restaurant. Voor ons terras kunt u niet reserveren, wel kunt u bij het maken van uw reservering voorkeur aangeven om op het terras te willen zitten. Het kan zijn dat u bij aankomst even binnen moet wachten voor een tafel buiten, maar onze doorloop is snel.
 • Graag verzoeken wij u vriendelijk te wachten bij de entree tot dat u geholpen wordt door één van onze medewerkers. Het is niet toegestaan zelf het terras op te lopen of het restaurant binnen te lopen en een tafel naar keuze uit te zoeken.
 •  Zit u eenmaal lekker te borrelen, lunchen of dineren op ons terras dan verzoeken wij u vriendelijk hier ook te blijven zitten. Bij onverhoopt en onverwachts slecht weer kunt u niet uitwijken naar binnen als daar het maximum aantal van 30 personen is bereikt. Normaal gesproken bent u dit wel van ons gewend, helaas kunnen wij dat met alle beperkingen niet garanderen.
 •  Onze dranken en gerechten worden niet direct bij u op tafel geserveerd zoals u dat normaliter gewend bent. Wij gebruiken hiervoor afzetruimte in de vorm van tafels waar wij de dranken en gerechten voor u op zullen serveren, waarna wij een stap terug doen en u zelf uw drankje of gerecht kunt pakken.
 •  De opstelling van ons restaurant blijft hetzelfde. Echter zullen er een aantal tafels voorzien zijn van een kaart met daarop de tekst ”Deze tafel houden wij vrij om de veiligheid  en 1,5m te waarborgen” Wij verzoeken u vriendelijk deze tafels vrij te laten.
 • Dagelijks wordt er één corona medewerker (aanspreekpunt) aangesteld die de leiding heeft over de reserveringen en ervoor zorgt dat alles in goede banen geleid kan worden. Deze medewerker ontvangt alle gasten, vraagt naar uw gezondheid, wijst reserveringen en passanten een geschikte tafel, bekijkt de mogelijkheid of u het toilet kunt bezoeken en is tevens het aanspreekpunt voor verdere vragen. Wij vragen u vriendelijk naar deze persoon te luisteren en alle aanwijzingen te respecteren.
 •  Bij corona verschijnselen kunnen en zullen wij uw reservering annuleren of weigeren
 •  Na ieder bezoek van gasten zorgen wij ervoor dat alle tafels, menukaarten etc. ontsmet worden met desinfectiemiddel.
 •  Persoonlijke benadering, gastvrijheid, service en kwaliteit staan bij ons heel hoog in het vaandel. Wij zullen er zorg voor dragen dat dit ondanks alle maatregelen niet verloren gaat.

Wie kunnen er reserveren in de Verdraagzaamheid?

 • Alle mensen die uit één huishouden komen, mogen gezamenlijk aan één tafel zitten zonder 1,5m afstand te houden. Let op! gezinnen vormen één huishouden, maar huisgenoten ook.
 • Woont u niet op hetzelfde adres dan kunt u met maximaal 2 personen aan één tafel zonder 1,5m afstand te houden
 • Vanaf 3 personen, ieder uit een ander huishouden, mag je reserveren, maar moet er wel 1,5m tussen alle personen gewaarborgd worden.
 •  Wij nemen uw gezondheid en die van ons team erg serieus en moeten werken volgens de richtlijnen van de overheid. Wij zorgen ervoor dat ons restaurant en terras uiterst geschikt zijn om 1,5m afstand van elkaar te kunnen bewaren.

Wij hopen u heel snel weer te mogen ontvangen in de Verdraagzaamheid.

Gastvrije groet,

Anthony & Vivian Blom
Team de Verdraagzaamheid.

Lees verder...

Posted in Geen categorie, on 7 mei 2020, by , 0 Comments

Zoals iedereen waarschijnlijk vernomen heeft, mogen wij op 1 juni weer gedeeltelijk open. Ontzettend blij zijn wij met dit bericht. We kijken er enorm naar uit jullie weer bij ons aan tafel te mogen ontvangen en jullie in de watten te leggen. 1 juni laat nog even op zich wachten. Tot die tijd blijven wij actief met de ”Verdraagzaamheid TO GO”.

Tot en met 31 mei hanteren wij een nieuw afhaalmenu met heel veel lekkers. Sommige gerechten geven jullie alvast een kijkje in onze nieuwe lunch- en dinerkaart waarmee wij zullen aftrappen op 1 juni.

 

Wij zijn er wekelijks van donderdag t/m zondag. Bestellen kan dagelijks voor 16.30u op het telefoonnummer 06-83174592.
Samen spreken wij een afhaaltijd af. Graag tot ziens bij de Verdraagzaamheid TO GO.

Blijf gezond en hopelijk zien wij elkaar over een aantal weken op ons heerlijke terras.

Lieve groet,

Team de Verdraagzaamheid

 

 

Lees verder...

Posted in Geen categorie, on 30 april 2020, by , 0 Comments

Jouw rots in de branding, je grote voorbeeld, de persoon die jou heeft gemaakt tot wie jij bent.

De allerliefste Mama’s verdienen alleen het allerbeste. Maak het voor haar extra gezellig en zet haar flink in het zonnetje op Moederdag.
Live knuffelen en samen eten zit er dan misschien niet in, maar niet getreurd, wij hebben iets leuks waarmee je je moeder kunt verblijden en haar kunt laten weten dat je extra aan haar denkt.

Wij serveren een complete Moederdagbrunch TO GO, vol met heel veel lekkers.

Bestellen is mogelijk t/m 8 mei 20.00u. Afhalen op zondagochtend 10 mei tussen 10.00u en 11.00u. Samen spreken wij een tijd af.
Reserveren? Dat kan. App of bel jouw bestelling naar 06-83174592.

Alle liefs voor alle moeders.
Team de Verdraagzaamheid.

Lees verder...

Posted in Geen categorie, on 26 maart 2020, by , 0 Comments

    

Als jullie niet in de Verdraagzaamheid kunnen komen eten…… Zorgen wij dat jullie Verdraagzaamheid lekkers kunnen komen afhalen om er thuis een feestje van te maken.

Wij hebben ”Verdraagzaamheid TO GO” in leven geroepen tijdens deze coronacrisis. Iemand verrassen, een verjaardagsdiner of gewoon geen zin om te koken? Welke gelegenheid het ook is, de Verdraagzaamheid TO GO biedt restaurant kwaliteit bij je thuis, want als we niet samen uit kunnen, dan maar samen thuis.

Van donderdag t/m zondag bieden wij een heerlijk Afhaalmenu aan. Ons menu verandert iedere 2 weken.
Deze week is de Verdraagzaamheid TO GO er van donderdag t/m maandag i.v.m. Koningsdag
Bestellen kan ALLEEN telefonisch (bellen of appen), op het telefoonnummer 06-83174592.

Afhalen diner kan tussen 17.00u en 19.30u, wij gaan telefonisch een tijd met u afstemmen om ervoor te zorgen dat er niet meer dan 3 personen tegelijk in de Verdraagzaamheid aanwezig zijn.
Betalen is zowel contant als met pin mogelijk.

Bent u net zo enthousiast als dat wij zijn?! Dan zien wij u en uw bestelling heel graag tegemoet en gaan wij met liefde en passie voor u aan de slag. Graag vragen wij u ten alle tijden de maatregelen en regels van het RIVM te respecteren en 1,5m afstand van elkaar  en van ons personeel te houden. De Verdraagzaamheid is zo ingericht dat we gezamenlijk alle richtlijnen kunnen hanteren.

Bedankt, blijf gezond & pas goed op elkaar!
Liefdevolle groet,

Team de Verdraagzaamheid.

 

Lees verder...

Posted in Geen categorie, on 17 maart 2020, by , 0 Comments

Lieve gasten,

Het zal niemand ontgaan zijn, dat we crisistijden gaan beleven door het Coronavirus. Wij als Verdraagzaamheid staan achter de maatregelen van de overheid, want we willen dat deze gezondheidscrisis zo snel mogelijk ingedamd wordt. Echter betekent dit voor ons, en alle andere horecagelegenheden, dat we elke dag in onzekerheid leven. We zullen er echt alles aan doen om ons hoofd omhoog te houden, positief te blijven en te knokken voor onze restaurants. We kunnen de hulp van onze gewaardeerde gasten in deze tijd erg goed gebruiken.

In tijden van Crisis heeft iedereen namelijk een vriend/vriendin nodig.

Word jij vriend van de Verdraagzaamheid?! Dat kan op de volgende manier;

Bestel jouw cadeaubon (t/m 6 april 2020) via de mail voor een bedrag van minimaal €50,00. Je krijgt dan €5,00 van ons cadeau voor het feit dat je ons wil steunen in deze onzekere tijd. We hopen heel snel op een goede gezondheid voor heel Nederland en de rest van de wereld. We hopen ook dat wij heel snel verder kunnen knallen met ons gezellige restaurant. Wanneer wij weer open gaan, kun je direct de cadeaubon bij ons verzilveren. We duimen heel hard voor betere tijden.

Wat kun je doen:

 • Stuur een email naar info@verdraagzaamheidzaltbommel.nl
 • Vermeld in deze mail voor welk bedrag u een cadeaubon wilt bestellen
 • Vermeld in deze mail uw adres en mobiele telefoonnummer
 • Wij sturen u een betaalverzoek met Tikkie
 • Wij sturen de cadeaubon met liefde naar het gewenste adres op

Alvast heel erg bedankt voor deze geweldige support!

Liefdevolle groet,

Anthony, Vivian & Team de Verdraagzaamheid

Lees verder...

Posted in Geen categorie, on 13 maart 2020, by , 0 Comments

Niemand weet waar we precies aan toe zijn en wat ons nog te wachten staat. Elke dag bekijken wij deze bijzondere situatie opnieuw en stellen wij onze verwachtingen en doelen bij. We leven momenteel dagelijks in onzekerheid en we wachten  berichten af van de overheid waar wij als ondernemer op moeten reageren. We worden genoodzaakt maatregelen te nemen, voor onze gasten en voor ons team.

Er is een vreemde situatie ontstaan, waar we helaas geen invloed op hebben. De lunch en het diner in de Verdraagzaamheid loopt nog aardig, maar we weten ook dat dit morgen anders kan zijn. Het advies van onze Premier Rutte; Sociale activiteiten, zoals uiteten gaan in restaurants, kunnen wel doorgaan. We hopen dat onze gasten gehoor zullen geven aan dit advies.

Wij denken, dat we als nuchtere Nederlanders, het leven ook een beetje moeten blijven vieren. Indien je hier natuurlijk de mogelijkheid voor hebt. Juist nu, in tijden van onzekerheid, mogen we zeker ook nog genieten. Bezoek onze huiskamer van Zaltbommel (de Verdraagzaamheid), een ander favoriet restaurant of jouw leukste kledingwinkel een keertje extra de komende tijd, want in tijden van crisis moeten we niet alleen aan onszelf denken, maar zullen we elkaar moeten helpen en ondersteunen. Deze situatie kan ook verbroedering brengen, laten we daarop hopen.

Wees welkom voor wellicht alleen  een drankje, bitterbal, of hoofdgerecht. Vier het leven, wij zullen u met open armen ontvangen en verwennen.

We houden ons zeker vast aan het feit dat wij niet meer dan 100 gasten tegelijk plaats bieden in ons restaurant. Onze tafels staan voldoende ver uit elkaar om verspreiding van het virus te voorkomen. We maken in de ochtend en avond goed schoon. Daarnaast wassen we allemaal meerdere malen onze handen. Handen schudden? Voorlopig even niet. We hebben voor u wel een gastvrij woord & onze vriendelijke glimlach.

Liefdevolle groet,

Team de Verdraagzaamheid.

Lees verder...

Posted in Geen categorie, on 12 maart 2020, by , 0 Comments

Het zal niemand ontgaan zijn, het coronavirus slaat om zich heen in Nederland.
Deze pandemie treft iedereen, ook ons ”de horecabranche”. Wij willen u via deze weg laten weten dat wij alle maatregelen van het RIVM nauwlettend in de gaten houden en opvolgen. Voor nu, kunnen reserveringen gewoon doorgaan. Medewerkers & gasten zijn nog steeds van harte welkom in iedere horecagelegenheid.
In de Verdraagzaamheid blijven zieke collega’s  thuis en werken er enkel gezonde collega’s op de werkvloer. Bent u zelf gezond en vrij van klachten? Dan ben u van harte welkom in de Verdraagzaamheid.
Wij zullen u tafel extra goed schoonmaken, wassen meerdere malen per dag onze handen en zullen GEEN handen schudden. Maar we hebben voor iedereen, elke dag, die vriendelijke glimlach en een gezellig woord. Onze huiskamer gezelligheid is er ook tijdens deze Corona uitbraak.

Laten we niet meteen in paniek raken, de overheid doet dit ook niet. Laten we realistisch zijn en iedere dag de status van deze bijzondere situatie bekijken. We kunnen dagelijks inspelen op eventuele veranderingen. Ook nu, in deze crisissituatie hebben wij elkaar allemaal hard nodig. Want samen staan we sterk.

 

Lees verder...

Posted in Geen categorie, on 21 februari 2020, by , 0 Comments

Helaas, dit jaar geen Carnavalsfeest in de Verdraagzaamheid.
Wij hebben besloten dit jaar gewoon als restaurant open te zijn voor lunch, borrel & diner.
We serveren voor alle liefhebbers wel een gezellige actie op zaterdag & zondagavond;

Kipsaté OF spareribs geserveerd met frietjes & salade voor €15 p.p.

Kom gezellig langs, om even uit de Carnavalsdrukte te ontsnappen en rustig te dineren.
Wij staan graag voor u klaar.

Lees verder...