0418 518394

Zaalverhuur in Zaltbommel

Zaalverhuur in Zaltbommel

Bent u op zoek naar zaalverhuur in Zaltbommel voor een feest, uitvaart, bijeenkomst of een andere gelegenheid? Bij de Verdraagzaamheid verhuren wij diverse sfeervolle zalen voor verschillende gelegenheden. Wanneer u een zaal huurt, streven onze medewerkers altijd naar het leveren van goede kwaliteit, persoonlijke service en gastvrijheid. Wij zijn heel flexibel en kunnen daarom meerdere groepen tegelijk ontvangen.

Verschillende mogelijkheden voor zaalverhuur in Zaltbommel

Naast dat u diverse zalen kunt huren, heeft u bij ons ook de mogelijkheid om heerlijk uit eten te gaan. Daarnaast heeft u keuze uit uit meerdere arrangementen voor een brunch, Walking Dinner, vergadering of wandel- en fietsarrangementen. Bij de Verdraagzaamheid in Zaltbommel kunt u ook terecht voor zaalverhuur voor een trouwceremonie of voor het verzorgen van een uitvaart voor een waardig afscheid. Krijg een goed beelddoor de impressies van onze locatie te bekijken.

Maak gebruik van onze service op maat

Wilt u gebruikmaken van onze zaalverhuur in Zaltbommel? Neem dan contact met ons op en reserveer de zaal die uw graag wilt. Stuur een e-mail naar info@verdraagzaamheidzaltbommel.nl of vul ons reserveringsformulier in. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch te bereiken op het 0418 518 394. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het huren van een van onze zalen in Zaltbommel? Neem ook dan gerust contact met ons op.