0418 518394

Reserveren

Reserverings formulier

Beste gasten van de Verdraagzaamheid,

Ontzettend blij zijn wij!
Vanaf 1 juni is de Verdraagzaamheid weer gedeeltelijk open. Wij mogen binnen in ons restaurant maximaal 30 personen tegelijk ontvangen, daarom vragen u altijd te reserveren voor zowel koffie, lunch, borrel, als diner, zodat wij het maximum aantal en de veiligheid kunnen blijven waarborgen.

Zolang het Coronavirus onder ons is, is reserveren bij de Verdraagzaamheid alleen mogelijk via het onderstaande reserveringsformulier. De reservering is pas bevestigd op het moment dat u een reactie van ons heeft gekregen.

In de avonden zullen wij, binnen in het restaurant, werken met shifts, om zoveel mogelijk gasten bij ons te kunnen laten genieten. U kunt voor het diner reserveren op de volgende tijdstippen;

Maandag t/m donderdag & zondag (keuken geopend tot 21.00u)

Shift 1: 17.00u-19.00u
Shift 2: vanaf 19.00u

Vrijdag & Zaterdag (keuken geopend tot 21.30u)

Shift 1: 17.00u-19.30u
Shift 2: vanaf 19.30u

Uiteraard bent u ook in de avonden van harte welkom voor een borrel met een hapje & drankje.

Wij vragen u de voorkeur voor de gewenste shift in de ”extra wensen regel” van het reserveringsformulier aan te geven.

Op ons terras reserveren wij, zoals gewoonlijk, geen tafels. Ook werken we op het terras niet met shifts. We hebben hier meer dan voldoende zitplaatsen om veel gasten een plaats te bieden. U kunt wel uw voorkeur, om op het terras te eten, kenbaar maken bij uw reservering. Alle reserveringen krijgen altijd voorrang op passanten.

Heeft u vragen? dan kunt u uiteraard altijd telefonisch contact met ons opnemen op 0418-518394. Ook vragen wij u telefonisch contact op te nemen met ons restaurant als u minder dan 24 uur van te voren wil reserveren.

Bedankt voor uw medewerking & heel graag tot ziens

Uw naam (*)

Uw e-mail (*)

Uw telefoon (*)

Datum (*)

Tijd (*)

Aantal personen

Extra wensen

Wij zijn 7 dagen per week geopend vanaf 10.00u.
De keuken is geopend van 11.30u – 21:00 uur, m.u.v. vrijdag en zaterdag: 11.30u – 21:30 uur.