0418 518394

Het restaurant op de mooiste locatie van Zaltbommel

Lekker bourgondisch restaurant in Zaltbommel

Ons restaurant is de uitgelezen plek in Zaltbommel om lekker te eten en te drinken. In het voorjaar en de zomer op het terras, bij kouder weer heerlijk knus binnen in ons statige gebouw uit de Franse tijd.

Heerlijk eten met een magnifiek uitzicht op de Waal

Ons restaurant heeft van alles te bieden. Romantisch met zijn tweetjes of gezellig met de kids. Uit eten bij de Verdraagzaamheid is altijd een feest! Onze keukenbrigade bewaakt de kwaliteit van het eten en drinken. Zodat alles op uw bord altijd puur is en met passie gemaakt: eerlijke stukken vlees, seizoensgerechten en streekproducten.

We hebben een mooi assortiment bieren, heerlijke wijnen en verschillende drankjes.

Grote groepen

Het restaurant is erg geschikt voor grotere groepen. Wij bieden de mogelijkheid om de gehele ruimte voor uw gezelschap besloten te houden. Kiest u liever voor een uitgebreid buffet dan is dat uiteraard ook mogelijk (bij minimaal 15 personen). Informeer naar de mogelijkheden.

Speciale wensen

Heeft u allergieën, speciale wensen of wilt u een bepaald gerecht wat niet op de kaart staat. Dan kunnen wij hier altijd rekening mee houden. Om dit voor u te realiseren verzoeken wij u dit tijdig bij de reservering aan te geven.

De keuken is geopend van 12:00 – 21:00 uur, m.u.v. vrijdag en zaterdag: 12:00 – 21:30 uur. Op maandag is ons restaurant gesloten.

Zie onze lunchkaart en dinerkaart.