0418 518394

High wine

High wine: trendy en gezellig genieten

Gezellig met uw vrienden genieten op de zaterdag- en zondagmiddag.
Zaterdag en zondag: 14.00u – 17.00u
€37,50 per persoon

High Wine is een trendy manier om ontspannen de middagen door te brengen met vrienden of familie. Een paar uurtjes gezellig genieten onder het genot van wat glazen rode/witte wijn, dessertwijn of port, gecombineerd met verschillende koude en warme hapjes. Puur genieten en geheel onthaasten.

High Wine is de alcoholische versie van de High Tea voorzien van fraaie handzame versnaperingen, begeleid door een passend en smakelijk wijn-arrangement.

 • Bruchetta Tomaat, Mozzarella, Basilicum à Prosecco
 • Gemarineerde Gamba, kruiden crème à Chardonnay
 • Mini Carpaccio met rucola, Parmezaan en truffel à Tempranillo
 • Als afsluiting heeft u de keuze uit cheesecake of een assortiment van kaas à
  Moscatel bij cheesecake, rode port bij kaas

 

Suggestie arrive
‘’Prosecco Spumante picolo’’. Dit is een mousserende wijn met een fijn floraal en licht fruitig aroma. De smaak zet fris en rond in. De zachte mousse zorgt voor een ronde finale. Een uitstekend aperitief!

Suggestie wine
‘Santa Rita Heroes Reserva Chardonnay’’. Dit is een licht fruitige witte wijn met florale nuances. De ronde en milde smaak eindigt evenwichtig droog en met een soepele finale. Uitstekend bij voorgerechten met een bite!

´´Brana Vieja Tempranillo Tinto´´. Volrode wijn met fijn fruit, lichte kruiden en wat eiken in het aroma. De smaak zet evenwichtig, rond en geurig in. De afdronk is zacht en aromatisch. Uitstekende wijn voor alledag en lekker bij fijne vleesgerechten!

Suggestie depart
´´Alvear Moscatel´´ bij de cheesecake, of een rode port (ruby of tawny) bij het assortiment van kaas

 

Meer informatie

  Uw naam (*)

  Uw e-mail (*)

  Uw bericht