0418 518394

High wine

High wine: trendy en gezellig genieten

Gezellig met uw vrienden genieten op de zaterdag- en zondagmiddag.
Zaterdag en zondag: 14.00u – 17.00u
€32,50 per persoon

High Wine is een trendy manier om ontspannen de middagen door te brengen met vrienden of familie. Een paar uurtjes gezellig genieten onder het genot van wat glazen rode of witte wijn, gecombineerd met verschillende koude en warme hapjes. Puur genieten en geheel onthaasten.

High Wine is de alcoholische versie van de High Tea voorzien van fraaie handzame versnaperingen, begeleid door een passend en smakelijk wijn-arrangement.

U proeft 3 exclusieve wijnen die vergezeld worden met de lekkerste amuses bestaande uit een etagère rijkelijk gevuld met een uitgebreid assortiment uit onze vis,  vlees en vegetarische lekkernijen:

  • Bruchetta Tomaat, Mozzarella, Basilicum
  • Gemarineerde Gamba, kruiden crème fraiche
  • Mini Carpaccio met rucola, Parmezaan en truffel
  • Als afsluiting heeft u de keuze uit cheesecake met citrus of de traditionele kaasplank

Suggestie arrive
‘Loredan Gasparini Asolo Prosecco Spumante’. Dit is een mousserende wijn met een fijn floraal en licht fruitig aroma. De smaak zet fris en rond in. De zachte mousse zorgt voor een ronde finale. Een uitstekend aperitief!

Suggestie wine
‘Montemar Catalunya Macabeo Chardonnay’. Dit is een licht fruitige witte wijn met florale nuances. De ronde en milde smaak eindigt evenwichtig droog en met een frisse finale. Uitstekend bij frisse voorgerechten!

‘Montemar Catalunya Tempranillo Oak Aged’. Volrode wijn met fijn fruit, lichte kruiden en wat eiken in het aroma. De smaak zet evenwichtig, rond en geurig in. De afdronk is zacht en aromatisch. Uitstekende wijn voor alledag en lekker bij fijne vleesgerechten!

Suggestie depart
‘Alvear Moscatel’. Amberkleurige zoete wijn met een intens aroma van muskaat en rijpe vruchten. De krachtig zoete smaak eindigt alcoholrijk én verfrissend in de afdronk. Mooie wijn bij desserts en taart. Mocht u kiezen voor een kaasplankje dan kunnen wij hierbij een heerlijke rode port serveren.

Meer informatie

    Uw naam (*)

    Uw e-mail (*)

    Uw bericht