0418 518394

Uit eten gaan in Zaltbommel

Gevestigd aan de waal

Flexibel in verschillende wensen

De hotspot van Zaltbommel

Bij de Verdraagzaamheid kunt u op een unieke locatie lekker uit eten gaan in Zaltbommel. Wij zijn goed bereikbaar en er is veel parkeergelegenheid rondom onze locatie. De Verdraagzaamheid wordt ook wel gezien als ‘De huiskamer van Zaltbommel’. Iedere gast die bij ons langskomt, bezorgen wij een leuke avond. Onze medewerkers streven altijd naar het leveren van goede kwaliteit, een persoonlijke service en gastvrijheid.

Wilt u heerlijk uit eten gaan op een fantastische locatie in Zaltbommel? Reserveer dan

Reserveren

Heerlijk gebalanceerd uit eten gaan in Zaltbommel

Of u nu wilt lunchen, dineren of een drankje wilt drinken, u bent van harte welkom bij de Verdraagzaamheid. Onze koks zorgen regelmatig voor een nieuwe uitgebalanceerde menukaart waar ieder seizoen nieuwe gerechten opstaan. Heeft u speciale wensen of bent u allergisch voor specifieke ingrediënten? Laat het ons bij uw reservering weten of geef het aan bij het bedienend personeel, onze koks houden hier graag rekening mee. Naast dat u uit eten kunt gaan in Zaltbommel, kunt u bij ons ook een vergadering organiseren. Onze locatie is ook uitermate geschikt voor een trouwceremonie.

Reserveer nu uw tafel aan de Waal

Wilt u heerlijk uit eten gaan in Zaltbommel aan de Waal met uw gezin, vrienden of familie? Reserveer dan nu uw tafel door te bellen naar 0418 518 394 of stuur een e-mail naar info@verdraagzaamheidzaltbommel.nl. Heeft u vragen over mogelijkheden om een zaal te huren voor een speciale gelegenheid? Neem ook dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in en onze medewerkers helpen u graag verder.

Meer informatie?

    Uw naam (*)

    Uw e-mail (*)

    Uw bericht