0418 518394

Nieuws van de Verdraagzaamheid

Posted in Geen categorie, on 12 maart 2020, by , 0 Comments

Het zal niemand ontgaan zijn, het coronavirus slaat om zich heen in Nederland.
Deze pandemie treft iedereen, ook ons ”de horecabranche”. Wij willen u via deze weg laten weten dat wij alle maatregelen van het RIVM nauwlettend in de gaten houden en opvolgen. Voor nu, kunnen reserveringen gewoon doorgaan. Medewerkers & gasten zijn nog steeds van harte welkom in iedere horecagelegenheid.
In de Verdraagzaamheid blijven zieke collega’s  thuis en werken er enkel gezonde collega’s op de werkvloer. Bent u zelf gezond en vrij van klachten? Dan ben u van harte welkom in de Verdraagzaamheid.
Wij zullen u tafel extra goed schoonmaken, wassen meerdere malen per dag onze handen en zullen GEEN handen schudden. Maar we hebben voor iedereen, elke dag, die vriendelijke glimlach en een gezellig woord. Onze huiskamer gezelligheid is er ook tijdens deze Corona uitbraak.

Laten we niet meteen in paniek raken, de overheid doet dit ook niet. Laten we realistisch zijn en iedere dag de status van deze bijzondere situatie bekijken. We kunnen dagelijks inspelen op eventuele veranderingen. Ook nu, in deze crisissituatie hebben wij elkaar allemaal hard nodig. Want samen staan we sterk.