0418 518394

Nieuws van de Verdraagzaamheid

Posted in Geen categorie, on 13 maart 2020, by , 0 Comments

Niemand weet waar we precies aan toe zijn en wat ons nog te wachten staat. Elke dag bekijken wij deze bijzondere situatie opnieuw en stellen wij onze verwachtingen en doelen bij. We leven momenteel dagelijks in onzekerheid en we wachten  berichten af van de overheid waar wij als ondernemer op moeten reageren. We worden genoodzaakt maatregelen te nemen, voor onze gasten en voor ons team.

Er is een vreemde situatie ontstaan, waar we helaas geen invloed op hebben. De lunch en het diner in de Verdraagzaamheid loopt nog aardig, maar we weten ook dat dit morgen anders kan zijn. Het advies van onze Premier Rutte; Sociale activiteiten, zoals uiteten gaan in restaurants, kunnen wel doorgaan. We hopen dat onze gasten gehoor zullen geven aan dit advies.

Wij denken, dat we als nuchtere Nederlanders, het leven ook een beetje moeten blijven vieren. Indien je hier natuurlijk de mogelijkheid voor hebt. Juist nu, in tijden van onzekerheid, mogen we zeker ook nog genieten. Bezoek onze huiskamer van Zaltbommel (de Verdraagzaamheid), een ander favoriet restaurant of jouw leukste kledingwinkel een keertje extra de komende tijd, want in tijden van crisis moeten we niet alleen aan onszelf denken, maar zullen we elkaar moeten helpen en ondersteunen. Deze situatie kan ook verbroedering brengen, laten we daarop hopen.

Wees welkom voor wellicht alleen  een drankje, bitterbal, of hoofdgerecht. Vier het leven, wij zullen u met open armen ontvangen en verwennen.

We houden ons zeker vast aan het feit dat wij niet meer dan 100 gasten tegelijk plaats bieden in ons restaurant. Onze tafels staan voldoende ver uit elkaar om verspreiding van het virus te voorkomen. We maken in de ochtend en avond goed schoon. Daarnaast wassen we allemaal meerdere malen onze handen. Handen schudden? Voorlopig even niet. We hebben voor u wel een gastvrij woord & onze vriendelijke glimlach.

Liefdevolle groet,

Team de Verdraagzaamheid.