0418 518394

Nieuws van de Verdraagzaamheid

Posted in Geen categorie, on 23 mei 2020, by , 0 Comments

Lieve gasten van de Verdraagzaamheid,

Ontzettend blij zijn wij dat we vanaf 1 juni weer open mogen. We hebben tijdens de coronacrisis onwijs veel steun gehad van gasten, ons team, vrienden en familie waar we erg dankbaar voor zijn. Veel lieve berichtjes, bloemetjes, steun met cadeaubonnen en steun door middel van afhaalmaaltijden. We waarderen dit heel erg en dit heeft ons door de moeilijke tijd heen gesleept.
Vanaf 1 juni hebben wij ons te houden aan regels, maatregelen en beperkingen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daardoor zijn wij beperkt in het aannemen van reserveringen en mogen wij binnen in ons restaurant een maximaal aantal gasten ontvangen.

Hoe werkt het bij de Verdraagzaamheid?

 • Vanaf 1 juni zijn wij 7 dagen in de week geopend vanaf 10.00u. Onze keuken is tot 21.00u geopend m.u.v. vrijdag en zaterdag, dan is de keuken tot 21.30u geopend.
 • Wilt u een tafel reserveren? Dan is dit alleen mogelijk via ons online reserveringsformulier https://www.verdraagzaamheidzaltbommel.nl/reserveren/
  of per mail info@verdraagzaamheidzaltbommel.nl
 • Wilt u op de dag zelf reserveren voor bijvoorbeeld dezelfde avond, alleen dan zullen wij telefonisch reserveringen beantwoorden en aannemen indien er nog voldoende plaats is.
 • Wij reserveren alleen tafels binnen in ons restaurant. Voor ons terras kunt u niet reserveren, wel kunt u bij het maken van uw reservering voorkeur aangeven om op het terras te willen zitten. Het kan zijn dat u bij aankomst even binnen moet wachten voor een tafel buiten, maar onze doorloop is snel.
 • Graag verzoeken wij u vriendelijk te wachten bij de entree tot dat u geholpen wordt door één van onze medewerkers. Het is niet toegestaan zelf het terras op te lopen of het restaurant binnen te lopen en een tafel naar keuze uit te zoeken.
 •  Zit u eenmaal lekker te borrelen, lunchen of dineren op ons terras dan verzoeken wij u vriendelijk hier ook te blijven zitten. Bij onverhoopt en onverwachts slecht weer kunt u niet uitwijken naar binnen als daar het maximum aantal van 30 personen is bereikt. Normaal gesproken bent u dit wel van ons gewend, helaas kunnen wij dat met alle beperkingen niet garanderen.
 •  Onze dranken en gerechten worden niet direct bij u op tafel geserveerd zoals u dat normaliter gewend bent. Wij gebruiken hiervoor afzetruimte in de vorm van tafels waar wij de dranken en gerechten voor u op zullen serveren, waarna wij een stap terug doen en u zelf uw drankje of gerecht kunt pakken.
 •  De opstelling van ons restaurant blijft hetzelfde. Echter zullen er een aantal tafels voorzien zijn van een kaart met daarop de tekst ”Deze tafel houden wij vrij om de veiligheid  en 1,5m te waarborgen” Wij verzoeken u vriendelijk deze tafels vrij te laten.
 • Dagelijks wordt er één corona medewerker (aanspreekpunt) aangesteld die de leiding heeft over de reserveringen en ervoor zorgt dat alles in goede banen geleid kan worden. Deze medewerker ontvangt alle gasten, vraagt naar uw gezondheid, wijst reserveringen en passanten een geschikte tafel, bekijkt de mogelijkheid of u het toilet kunt bezoeken en is tevens het aanspreekpunt voor verdere vragen. Wij vragen u vriendelijk naar deze persoon te luisteren en alle aanwijzingen te respecteren.
 •  Bij corona verschijnselen kunnen en zullen wij uw reservering annuleren of weigeren
 •  Na ieder bezoek van gasten zorgen wij ervoor dat alle tafels, menukaarten etc. ontsmet worden met desinfectiemiddel.
 •  Persoonlijke benadering, gastvrijheid, service en kwaliteit staan bij ons heel hoog in het vaandel. Wij zullen er zorg voor dragen dat dit ondanks alle maatregelen niet verloren gaat.

Wie kunnen er reserveren in de Verdraagzaamheid?

 • Alle mensen die uit één huishouden komen, mogen gezamenlijk aan één tafel zitten zonder 1,5m afstand te houden. Let op! gezinnen vormen één huishouden, maar huisgenoten ook.
 • Woont u niet op hetzelfde adres dan kunt u met maximaal 2 personen aan één tafel zonder 1,5m afstand te houden
 • Vanaf 3 personen, ieder uit een ander huishouden, mag je reserveren, maar moet er wel 1,5m tussen alle personen gewaarborgd worden.
 •  Wij nemen uw gezondheid en die van ons team erg serieus en moeten werken volgens de richtlijnen van de overheid. Wij zorgen ervoor dat ons restaurant en terras uiterst geschikt zijn om 1,5m afstand van elkaar te kunnen bewaren.

Wij hopen u heel snel weer te mogen ontvangen in de Verdraagzaamheid.

Gastvrije groet,

Anthony & Vivian Blom
Team de Verdraagzaamheid.