0418 518394

Nieuws van de Verdraagzaamheid

Posted in Geen categorie, on 26 maart 2020, by , 0 Comments

    

Als jullie niet in de Verdraagzaamheid kunnen komen eten…… Zorgen wij dat jullie Verdraagzaamheid lekkers kunnen komen afhalen om er thuis een feestje van te maken.

Wij hebben ”Verdraagzaamheid TO GO” in leven geroepen tijdens deze coronacrisis. Iemand verrassen, een verjaardagsdiner of gewoon geen zin om te koken? Welke gelegenheid het ook is, de Verdraagzaamheid TO GO biedt restaurant kwaliteit bij je thuis, want als we niet samen uit kunnen, dan maar samen thuis.

Van donderdag t/m zondag bieden wij een heerlijk Afhaalmenu aan. Ons menu verandert iedere 2 weken.
Deze week is de Verdraagzaamheid TO GO er van donderdag t/m maandag i.v.m. Koningsdag
Bestellen kan ALLEEN telefonisch (bellen of appen), op het telefoonnummer 06-83174592.

Afhalen diner kan tussen 17.00u en 19.30u, wij gaan telefonisch een tijd met u afstemmen om ervoor te zorgen dat er niet meer dan 3 personen tegelijk in de Verdraagzaamheid aanwezig zijn.
Betalen is zowel contant als met pin mogelijk.

Bent u net zo enthousiast als dat wij zijn?! Dan zien wij u en uw bestelling heel graag tegemoet en gaan wij met liefde en passie voor u aan de slag. Graag vragen wij u ten alle tijden de maatregelen en regels van het RIVM te respecteren en 1,5m afstand van elkaar  en van ons personeel te houden. De Verdraagzaamheid is zo ingericht dat we gezamenlijk alle richtlijnen kunnen hanteren.

Bedankt, blijf gezond & pas goed op elkaar!
Liefdevolle groet,

Team de Verdraagzaamheid.