0418 518394

Nieuws van de Verdraagzaamheid

Posted in Geen categorie, on 26 september 2019, by , 0 Comments

Lieve gasten,

Nog 12 weken en dan is het weer Kerstmis. De mooiste en gezelligste tijd van het jaar. Voor het ultieme kerstgevoel bent u bij de Verdraagzaamheid aan het juiste adres.
In de warme huiskamer van Zaltbommel verzorgen wij met liefde en passie uw kerstdiner met familie en vrienden. Wij zijn op beide kerstdagen (25 en 26 december) geopend van 12.00u-15.00u voor de lunch en vanaf 18.00u zullen wij onze deuren weer openen voor het kerstdiner. De inloop voor het diner vindt plaats tussen 18.00u en 18.30u. Wij willen ervoor zorgen dat alle gasten ongeveer gelijktijdig zullen genieten van het kerstdiner. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. En wij houden ons graag vast aan de kerstgedachte.

Samen met onze keukenbrigade zijn wij druk bezig met de invulling van het kerstmenu. We kunnen alvast verklappen dat we ook dit jaar een sharing dinner zullen serveren. Het diner bestaat uit 3-gangen (voor- hoofd en nagerecht). Tijdens elke gang zullen er verschillende gerechtjes op tafel komen, die samen één maaltijd vormen. Het leuke van ons concept is, dat iedereen aan tafel met elkaar deelt, er voor iedereen iets lekkers tussenzit  en dat er veel meer interactie aan tafel is met het gehele gezelschap.

Wilt u verzekerd zijn van een mooi plaatsje in ons gezellige restaurant en mag ons team u en uw gezelschap lekker in de watten leggen?! Reserveren is vanaf nu mogelijk.

U kunt uw reservering kenbaar maken per mail info@verdraagzaamheidzaltbommel.nl of telefonisch 0418-518394.

Houdt onze website, facebook en Instagram goed in de gaten voor de inhoud van het sharing kerst dinner.

Een warme en feestelijke groet,

Team de Verdraagzaamheid